World Cup – Zibo, China

Copyright: Brigid McCarthy

Vă anunț cu bucurie că Dana este pe lista de participanți la etapa de cupă mondială din China, ce se va desfășura în perioada 7-8 aprilie 2012.

Deocamdată ea este singura reprezentantă a României în concursul feminin și va concura doar la paralele, însă până în aprilie lucrurile se mai pot schimba, sper însă ca schimbarea să nu constituie în retragerea Danei din concurs așa cum se mai întâmplă pe la noi…

La acest concurs este listată printre participante și chinezoaica Cheng Fei, campioană olimpică și mondială, ea încercând să revină după o pauză destul de mare cauzată de diverse accidentări. Vom putea vedea care este nivelul ei de pregătire și dacă se anunță a fi o candidată serioasă la medalia olimpică de la sărituri.

Pe listă mai apar nume importante în gimnastica feminină cum ar fi: Lauren Mitchell (AUS), Jade Barbosa (BRA), Oksana Chusovitina (GER), Sui Lu (CHN) – campioana mondială en-titre la bârnă, Phan Thi Ha Thanh (VIE) – vietnameza care ne-a surprins pe toți câștigând bronzul mondial la sărituri anul trecut.

La masculin vom fi reprezentați de Flavius Koczi, Andrei Vasile Muntean și Marius Berbecar.
Baftă multă tuturor!!!

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: